logo
  • Home
  • Te koop & te huur

Te koop & te huur

Wonen in Limburg

Is wonen op de mooiste plek van ons land. Onze kantoren in Horst en Venray bieden u de mooiste huur- en koopwoningen in deze regio. Voor elke portemonnee vinden wij de meest geschikte woning. Een woning waarin u zich lekker voelt. Op uw gemak. Thuis.

Wij denken actief met u mee en gaan samen met u op zoek. Bezoeken de woningen uit ons bestand en laten u zien hoe u het meeste wooncomfort uit uw woning kunt halen. Pro actief en ondernemend dat zijn wij ten voeten uit.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak of loop gewoon eens bij ons binnen. De koffie wordt direct voor u vers gezet.

Onze woningen in Noord-Limburg

Er worden hoge eisen gesteld aan de Makelaardij. Aan ons vakmanschap, opleiding en reputatie. Daarnaast dienen wij ons als makelaar te houden aan de strenge gedragsregels die de branche stelt. Wij voelen ons thuis bij een brancheorganisatie die zulke hoge eisen stelt. Zo weten wij dat wij ingebed zijn in een serieuze organisatie en weet u dat u bij ons in goede handen bent.

Wij hopen u snel te zien op één van onze kantoren, waar we u verder kunnen helpen met de keuze van uw droomwoning.


Of u nu huurt of koopt. Met de Jong & Jong Makelaars en Taxateurs vindt u wat u zoekt. Maak een afspraak en bekijk alle huizen in alle rust en maak op hetzelfde moment gebruik van de kennis van onze makelaars. Kennis over wonen, de regio, kopen en huren.

Uw makelaar

In Noord-Limburg

 

NWWI

 

VGP

Bedrijfsmatig vastgoed Makelaar Taxateur

NRVT

 

Erkend Taxateur

 

Jong en Jong - 047-8539100 - 06 5148 0050 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.