logo

Taxaties

Uw taxateur in Noord-Limburg wonen en bedrijf.

Jong & Jong Taxaties is thuis in de regio Noord-Limburg en daardoor de aangewezen partij om uw woning of bedrijfspand op waarde te schatten. Wat die waarde is hangt af van waar u de taxatie voor nodig heeft. Wilt u uw woning (ver)kopen dan bent u geïnteresseerd in de ver- dan wel aankoopwaarde van de woning. Bij de aangifte van de vermogensbelasting hanteren we de waarde in bewoonde staat. Dit is weer anders dan de waarde die geldt voor de onroerendezaakbelasting. Voor een hypotheekaanvraag is de executiewaarde van belang, een verzekeringsmaatschappij daarentegen zal juist de herbouwwaarde willen weten. Kortom, uw woning heeft vele waarden. Wanneer welke waarde van belang is en hoe deze juist te bepalen daar schakelt u ons voor in.

Uw taxatie in vertrouwde handen

Het opmaken van een taxatierapport luistert nauw en is een verantwoordelijke taak. Als gecertificeerd register makelaar-taxateur staan wij garant voor een objectieve en realistische taxatie van uw onroerend goed. Onze rapportages zijn volledig en worden altijd door elke financiële partij geaccepteerd. Compleet, accuraat en tegen een heel scherp tarief. Wat wenst u zich nog meer?!

Bel of mail ons voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een taxatie op maat.

 

Aanvraag Taxatie

Wilt u een taxatie aanvragen?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op voor een taxatie.
Een taxatie is vanaf € 390,- inclusief B.T.W.
Uw naam(*)
Please type your full name.

Adres(*)
Invalid Input

Postcode(*)
Invalid Input

Woonplaats(*)
Invalid Input

Telefoon(*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid email address.

Hoe wilt u dat we contact opnemen?

Gegevens te taxeren woning.
Adres
Invalid Input

Woonplaats
Invalid Input

Opmerking
Invalid Input

Uw makelaar

In Noord-Limburg

 

NWWI

 

VGP

Bedrijfsmatig vastgoed Makelaar Taxateur

NRVT

 

Erkend Taxateur

 

Jong en Jong - 047-8539100 - 06 5148 0050 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.