logo

Verkopen

Zelf je huis verkopen Steeds vaker kiezen mensen ervoor om zonder makelaar hun huis te verkopen. Steeds vaker lopen diezelfde mensen echter bij ons binnen. Het blijkt toch niet zo eenvoudig om de woning snel en tegen een goede prijs te verkopen. Een makelaar met verstand van zaken kan veel voor u betekenen.

Wij beschikken aan de ene kant over een groot bestand met woningzoekenden en weten aan de andere kant hoe wij uw woning het best onder de aandacht kunnen brengen. De verkoop van uw woning wordt zo van twee kanten benaderd. Dit verhoogt de kans op een goede verkoop, waardoor u er per saldo zelfs meer aan over houdt.

Nieuwsgierig geworden over hoe wij dit aanpakken? Mail ons of bel ons direct op: 077 – 398 8560.

Uw huis verkopen via een veiling

Ook dat is een mogelijkheid. U heeft de keuze uit een online veiling of een openbare veiling. Met name woningen die al langere tijd te koop staan worden via een online veiling vaak wél verkocht. Groot voordeel van zo’n veiling is dat er vaak meerdere geïnteresseerden tegelijkertijd op uw woning bieden wat een gunstig effect op de prijs kan hebben. Hoe u het best uw woning via een veiling kunt verkopen en of dit voor u ook de beste optie is vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek. Daarnaast hebben we een gedeelte van onze site ingericht waarin we u meer vertellen over de mogelijkheden van het veilen van uw woning.

DE VOORDELEN VAN EEN MAKELAAR

  • Wij besparen tijd
  • Weten de weg en zijn daardoor in staat om uw woning sneller te verkopen
  • Geven advies over hoe de woning het best te presenteren
  • Wij zijn ervaren onderhandelaars
  • Kennen de lokale huizenmarkt als geen ander
  • Brengen uw woning op heel veel manieren en op heel veel plekken onder de aandacht

Neem contact op

Mail ons voor het maken van een afspraak. Wij laten u graag zien hoe wij op de snelst mogelijke manier de best mogelijke prijs voor uw woning weten te bereiken.

Uw makelaar

In Noord-Limburg

 

NWWI

 

VGP

Bedrijfsmatig vastgoed Makelaar Taxateur

NRVT

 

Erkend Taxateur

 

Jong en Jong - 047-8539100 - 06 5148 0050 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.